Camperto banner

Wilt u meer weten?
Klik dan hier
Flitsmail

Ontvang Harry's laatste nieuwtjes

  CAMPERREIS DOOR ZUID NOORWEGEN

  De Routegids ‘Camperreis Noorwegen als een 8je’ is bewerkt door Harry J.Wildschut aan de hand van de aantekeningen en foto’s van de familie te Nijenhuis, die deze camperreis in het voorjaar van 2015 maakten. Zij hebben gekozen voor behoorlijke afstanden tussen twee etappeplaatsen en overnachtingen vaak op campings om van daaruit de directe omgeving te verkennen en te bekijken. De routegids telt 32 pagina’s in ‘fullcolour’. De titel zegt het al. De route voert als een cijfer acht door zuid Noorwegen met in totaal 12 etappes. Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten geworden. Aanbevolen wegenkaart Noorwegen Zuid van het World Mapping Project. Meer info over deze hoog gekwalificeerde wegenkaarten? Klik hier.

  Wilt u de routegids bestellen? Dan betaalt u €8,80
  De wegenkaart van Noorwegen Zuid kost €11,50
  Bij gelijktijdige bestelling geldt een prijs van €18,30.

  Verzendkosten €2,90 zijn niet inbegrepen.
  Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!
  Ook verkrijgbaar als voordelig e-book voor €5,95


  IJsselmeer Camper Carrousel

  Met de interessante routegids IJsselmeer Camper Carrousel kunt u starten in iedere in de routegids beschreven etappeplaats. De routegids is als leidraad te gebruiken, om zelf te ontdekken wat er rondom het IJsselmeer te zien is en te beleven valt. Per etappe wordt kort een adviesroute aangegeven. We houden het water altijd zo dicht mogelijk aan de rechterhand en rijden zo met de wijzers van de klok mee. We zien niet alleen het IJsselmeer, maar ook het Markermeer, IJmeer en de Randmeren. Via een dijk van een dijk: de Afsluitdijk hebben we bovendien uitzicht over de Waddenzee.Volop water dus! Overnachtingen op camperplaatsen met adres en coördinaten aangegeven in de routegids.

  Prijs €8,80 Verzendkosten ad €2,20 zijn niet inbegrepen.
  Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!


  ROUTEGIDS CAMPERREIS FRANKRIJK PLUS

  Geheel bijgewerkt is deze 32 pagina’s tellende interactieve routegids met een route via Frankrijk, uiteraard, naar Andorra en verder naar Barcelona. Terug ‘over’ de Pyreneeën over beslist imposante bergwegen met grandioze uitzichten. De gehele camper route gaat over landschappelijke en zeer toeristische wegen en geen sou aan tol te betalen op de autoroutes in Frankrijk en autopistas in Spanje. Adressen van camperplaatsen met gecontroleerde coördinaten. Er zijn 16 etappes beschreven maar u bepaalt immers altijd zelf het aantal dagen van uw camperreis! Deze routegids kunt u ook gebruiken voor uw reis vanaf Barcelona naar zuidelijk Spanje en verder. Verkrijgbaar met een World Mapping Project wegenkaart van o.a. Frankrijk. Meer info over deze hoog gekwalificeerde wegenkaarten? Klik hier.

  Wilt u de routegids bestellen? Dan betaalt u €8,80
  De wegenkaart van Frankrijk kost €10,50
  Bij gelijktijdige bestelling geldt een prijs van €17,30.

  Verzendkosten ad €2,90 zijn niet inbegrepen. Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!
  Ook verkrijgbaar als voordelig e-book voor €5,95.

   

   


  ROUTEGIDS MAROKKO

  De zesde druk alweer van de routegids Marokko is in december 2015 verschenen. Bijgewerkt met de aantekeningen ontvangen van eerdere Marokko-reizigers. Een routegids zeer geschikt om als leidraad te gebruiken als u individueel of met een klein groepje per camper in Marokko wilt reizen. Met adressen van campings met coördinaten en foto’s als herkenning. Handig en informatief. Harry J. Wildschut heeft zijn ervaringen van twee reizen van 18 etappes beschreven. Het aantal dagen dat u in Marokko wilt reizen bepaalt u zelf.Verkrijgbaar daarbij ook de wegenkaart van Marokko. Op deze wegenkaart staan de tankstations aangegeven. Op zich uniek en geruststellend want in Marokko is de volgende pomp om diesel te tanken niet altijd bekend. De schaal van de kaart is 1:1.000.000.

  Wilt u alleen de routegids bestellen? Dan betaalt u €11,80
  De wegenkaart Marokko kost €11,50
  Bij gelijktijdige bestelling geldt een prijs van €19,30
  Verzendkosten € 2,75  zijn niet inbegrepen.
  Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!
  Ook verkrijgbaar als voordelig e-book voor €6,95


  ROUTEGIDS TSJECHIË

  De routegids Tsjechië is al drie jaar een succes. De vierde uitgave is in februari 2016 geheel bijgewerkte verschenen. Het is een leidraad voor uw individuele camperreis naar het prachtige vakantieland Tsjechië.  Ervaar de rijkdommen als de bergen met de valleien maar profiteer ook van perfecte fietsroutes. De reis gaat via campings met veelal Nederlands management. Zij vertellen en begeleiden u naar de bijzondere plekken in de nabijheid van hun campings. Een suggestie voor een aanrijroute naar Tsjechië is eveneens opgenomen. Als extra kan worden meegeleverd de wegenkaart van Tsjechië van het World Mapping Project. Het materiaal van de kaarten bestaat uit scheur vast en watervast synthetisch papier. Meerkleurendruk, gevouwen, legenda verklaringen in vier talen. De kaarten zelf munten uit door hoogwaardige topografie. Zelfs de gps coördinaten zijn in de kwadranten aangegeven. Schaal 1:1 350 000.
  Wilt u alleen de routegids bestellen dan betaalt u €6,80 Wegenkaart Tsjechië €10,50.
  Nu routegids en wegenkaart samen voor €16,30 Verzendkosten €2,75  zijn niet inbegrepen.
  Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten! 


  ROUTEGIDS ZEEUWS VLAANDEREN

  Tijdens de Paasdagen 2015  is de 13e Zeeuws Vlaanderen Camper Toertocht verreden en eind augustus 2015  de 5e  Campertour des Moules. De deelnemers hebben de beschreven routes gevolgd. De routegids is nu geheel bijgewerkt en kan uit voorraad worden geleverd. De beschrijvingen van de wetenswaardigheden over de geschiedenis van Zeeuws Vlaanderen  zijn in deze uitgave aangepast en bijgewerkt. Camperplaatsen en comfortabele overnachtingsplaatsen (het gehele jaar geopend) zijn toegevoegd met adres en coördinaten. Wilt u een paar dagen in het landje apart, dat Zeeuws Vlaanderen heet, met de camper rondtoeren? Bestel dan alvast deze routegids. Prijs : € 8,80 Verzendkosten € 2,10 Nu ook verkrijgbaar als PDF-bestand voor € 5,95. Maak dit bedrag over naar IBAN NL13RABO0142174564 t.n.v. Harry J.Wildschut. Vermeldt uw e-mailadres en ontvang het PDF-bestand van de routegids om zelf te printen. Bij verzending per post of anders zijn de verzendkosten niet inbegrepen. Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!


  ROUTEGIDS NORMANDIË

  Een camperreis langs de historische landingsstranden is altijd een belevenis om bij na te denken. Een reden om een speciale routegids uit te geven. De routegids Normandië is nu (januari 2016) weer bijgewerkt en aangevuld met de ontvangen aanvullingen en bevat 28 pagina’s met speciaal voor en door camperaars geschreven informatie. Met foto’s voor herkenning plus de nuttige adressen o.a. van musea. Alle  camperplaatsen met het juiste adres en accurate coördinaten. Opmerkelijk: de etappes in de routegids zijn beschreven vanaf  Zeeuws Vlaanderen langs de Belgische kust naar de kusten van Normandië om te eindigen in Le-Mont-Saint-Michel. Vandaar kunt u de voie de la liberté volgen naar Bastogne. De routegids is leverbaar met ANWB Normandië wegenkaart.

  Wilt u alleen de routegids bestellen dan is de prijs: €8,80.
  In combinatie met de ANWB Normandië Wegenkaart betaalt u tijdelijk als aanbieding €15,-.
  Verzendkosten € 2,90 zijn niet inbegrepen.
  Camperto Supporters betalen nooit verzendkosten!
  Ook verkrijgbaar als voordelig E-book voor € 5,95.


 • Rond het IJsselmeer.Camper Carrousel.
  21-05-2016 28-05-2016
  Lees meer...
 • ANTWERPEN met de Skeller Club
  28-05-2016 29-05-2016
  Lees meer...
 • HELLEVOETSLUIS Vestingdagen
  19-08-2016 21-08-2016
  Lees meer...
 • SLOOTDORP Boerenversmarkt
  02-09-2016 04-09-2016
  Lees meer...
 • ZEEUWS VLAANDEREN Skeller nazomer treffen
  09-09-2016 11-09-2016
  Lees meer...
 • UTRECHT 50+ plus beurs
  20-09-2016 24-09-2016
  Lees meer...
Loterij deelname
 • Heeft u een 5 cijferig nummer? Begin dan met een extra 0!
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.